консултация: +359 876 100 217

При покупка над 130 лв. безплатна доставка!

BG EN EL

Общи условия за ползване на онлайн аптека www.zoovet-pharma.com

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да направите Вашата поръчка!

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез онлайн аптека www.zoovet-pharma.com, трябва да попълни и потвърди верността на данните в регистрационната форма, като по този начин създава свой клиентски профил.

Цените в онлайн аптека www.zoovet-pharma.com, могат да бъдат различни от цените във физическите търговки обекти на zoovet-pharma.

Регистрация на профил:

Чрез регистрация клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн аптека www.zoovet-pharma.com.

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на онлайн аптека www.zoovet-pharma.com.

Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от онлайн аптека www.zoovet-pharma.com, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.

Допуска се изпълнение на поръчки и без регистрация, но в този случай клиента не може да се възползва от отстъпките за регистрирани потребители.

Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.

Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта.

Промяна на цени на стоки:

Oнлайн аптека www.zoovet-pharma.com има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

Защита на лични данни:

С нашата политика за защита на личните данни можете да се запознаете тук

Поръчка:

В поръчката клиентът посочва артикулите които желае да закупи,адреса за доставка, начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл.

Oнлайн аптека www.zoovet-pharma.com си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

Потвърждението на поръчката става чрез имейл или по телефона в рамките на работния ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение, след това промени по поръчката не могат да бъдат правени. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.

Oнлайн аптека www.zoovet-pharma.com не носи отговорност за забавени доставки по вина на куриерската служба при форсмажорни обстоятелства. Забавяне обикновено има по време на големи намаления (Черен петък, Коледни разпродажби и др.).

За улеснение на своите клиенти Oнлайн аптека www.zoovet-pharma.com има и опция за взимане на направената поръчка от някой от нашите магазини.

Плащане :

Плащането може да бъде извършено:

– с наложен платеж на куриера при доставка на стоката

– с банков превод

Връщане на стоки и пари:

Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от четиринадесет работни дни, считано от датата на нейното получаване. В случай на отказ молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Правото за отказ не важи за:

  • – ветеринарно медицински продукти

– запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;

– стоки, които подлежат на бързо разваляне, имат специален режим на съхранение. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти.

Поръчка взета от наш магазин, може да бъде върната единствено в магазина, от който е взета. Парите се възстановяват на място.

Поръчка изпратена на адрес, трябва да бъде върната до нашият централен склад. Парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни.

Спорове и жалби:

Възникнали спорове от или във връзка със сключването и изпълнението на договорите за покупко-продажба от разстояние чрез електронния магазин на Oнлайн аптека www.zoovet-pharma.com, страните ще положат усилия за разрешаването им в дух на разбирателство и взаимни компромиси. В случай, че не се стигне до споразумение от двете страни, спорът между тях ще бъде разрешаван от компетентния съд по регистрация на Дружеството, съобразно българското законодателство.; Също така Потребителят има право да се обърне за разрешаването на всякакви спорове и към Европейската онлайн платформата за разрешаване на спорове (платформата ОРС) , или пред Общата Помирителна комисия към Комисията за защита на потребителите.

ЗООВЕТ 2010 ЕООД

ЕИК:BG200999852

МОЛ: Антони Николов